Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk dan de online versie van deze e-mail.
Pergamijn Winter Wonderland 2023

Donderdag 14 en vrijdag 15 december was het zover: twee dagen Winter Wonderland op locatie Pepinusbrug. Waar op donderdag de medewerker, stagiaire en vrijwilliger werd bedankt voor hun harde inzet van het afgelopen jaar, werd op vrijdag de cliënt in het zonnetje gezet. Beide dagen stonden in het teken van een looproute over het terrein waar op verschillende punten voor entertainment is gezorgd. Versgebakken wafels, een levende kerststal mét moderne samenstelling (helemaal anno 2024), lekker eten, gezellig samenzijn en een mooi eindejaarsgeschenk: je zag het allemaal tijdens Winter Wonderland! Ben je benieuwd naar de foto's die gemaakt zijn tijdens Winter Wonderland? Bekijk dan een greep uit de vele mooie beelden via onze sociale media. 


Ben jij ook benieuwd naar het wafelrecept van ons kerstelfje? Bekijk dit recept dan hierbeneden! Dit is namelijk hét recept voor de echte Belgische wafels, gebakken door Vanessa. Het recept is voor ongeveer 50 wafels! 

Pergamijn Pipes & Drums neemt afscheid

Na meer dan 40 jaar gaat Pergamijn Pipes & Drums ermee stoppen. Zondag 10 december werd er een muzikale afscheidsmiddag georganiseerd om er nog een mooi en feestelijk afscheid van te maken.

De afgelopen jaren kwam de drumband twee keer per maand samen om te repeteren onder leiding van meerdere enthousiaste vrijwilligers. Een aantal keer per jaar speelde de drumband op grote evenementen zoals tijdens de opening van de Echter Kermis of tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade.

 

Cliënten/leden die toch muziek willen maken in groepsverband na het stoppen van Pergamijn Pipes & Drums, zouden kunnen aansluiten bij de drumband Sittard. Dit is ook een vrijetijdsclub die oefent in AC Leyenbroek. Voor het individueel muziek willen maken kan mogelijk een beroep gedaan worden op een van de aanwezige muziektherapeuten binnen de organisatie.
 

Wij willen iedereen die zich heeft ingezet voor Pergamijn Pipes & Drums hartelijk bedanken voor de fijne jaren!

Dag van de vrijwilliger

Gala disco Slekkerhoes

Op zaterdag 16 december konden de cliënten van het Slekkerhoes genieten van een gala disco. De cliënten kwamen feestelijk binnen over de rode loper en ontvingen daarna een vlinderstrikje of kroontje. En wat waren alle feestgangers chique gekleed, wauw! Er werd gedanst op de dansvloer en iedereen genoot van de lekkere hapjes. Het was volgens alle cliënten een geslaagde afsluiting van de feestweek!

Filmen bij Windhoek 6

"Sssst!", zeggen bewoner Andre en begeleider Veroniek tegen elkaar. "Want medebewoner Jeroen en zijn moeder gaan op de film!"
 

Deze opnames op de woning(en) Windhoek (Pepinusbrug) vonden begin deze maand plaats. Collega's Veroniek, Désirée, Monique, en bewoners Jeroen, Andre, Huub en Marco toverden hun mooiste lach tevoorschijn voor de foto's en vertelden enthousiast hun verhaal voor de video.
 

Gewapend met al dat authentieke materiaal zijn we aan de slag gegaan om een nieuwe campagne op te zetten. Doel? Nieuwe collega's zoeken om het team van Windhoek te versterken! Misschien zag je de mooie plaatjes al voorbij komen of werd je door iemand aangesproken? Dat zou kunnen, want inmiddels is de campagne al te zien via onze sociale media.
 

We hopen op heel wat interesse. En is er geen match met Windhoek, dan kijken onze recruiters natuurlijk verder naar mogelijkheden binnen heel Pergamijn.
 

We wensen Windhoek en HR veel succes. Hartelijk dank aan iedereen die aan deze campagne heeft meegewerkt!

Stichting Pergamijn wenst iedereen fijne feestdagen!

Wij willen jou graag bedanken voor een fantastisch 2023.
 

Mede dankzij jou hebben we een prachtig jaar achter de rug, we kijken dan ook vol enthousiasme uit naar een spetterend 2024!
 

Maar eerst even lekker genieten van de feestdagen, FIJNE FEESTDAGEN ALLEMAAL!

Activiteiten Vrije Tijd januari

Januari 2024

Vrijdag 05-01

Wintercircus in Sittard om 13.00u met eigen vervoer.

Uitgebracht

Woensdag 17-01

Disco en prinsuitroeping van Pepinusbrug 4. Let op! Alle consumpties kosten nu €1, ook chips.

Info volgt nog

Zaterdag 20-01

Disco Slekkerhoes. Let op! Consumptieprijzen zijn verhoogd naar €2,50.

Info volgt nog

Zondag 28-01

Buchter revue

Uitgebracht naar desbetreffende woningen

Dinsdag 30-01

Kienen

Info volgt nog

Neem voor meer informatie contact op met Vrijetijd@pergamijn.org 

Volg ons op social media
Mercator 2
6135 KW Sittard
E-mail: info@pergamijn.org
Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Stuur een mail aan:
redactie@pergamijn.org
Indien u het abonnement op de nieuwsbrief wilt opzeggen klik dan hier om u af te melden.