Centrale verpleeglocatie Limbrichterweg

Het cornonavirus houdt ons allemaal in de ban. Als Stichting Pergamijn hebben we tijdens deze crisisomstandigheden de zorg voor kwetsbare mensen in onze samenleving.
Pergamijn heeft verregaande maatregelen genomen om onze cliënten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting en verspreiding van het coronavirus.

Momenteel is er bij Pergamijn overigens sprake van één besmetting van één cliënt in de regio Echt. Met de cliënt gaat het naar omstandigheden goed. Desalniettemin nemen we wel alle voorzorgsmaatregelen en bereiden we ons voor op een situatie waarbij er sprake zou kunnen zijn van meerdere besmettingen op meerdere locaties van Pergamijn.

Een van die maatregelen is het in stelling brengen van een centrale locatie waar wij cliënten die besmet zijn met het virus kunnen verplegen. Dit is onze dagbestedingslocatie aan de Limbrichterweg 81 te Sittard,  die deze dagen en in het weekend uitgerust wordt met de benodigde facilitaire middelen. Hierdoor zult u misschien merken dat er meer verkeer naar onze locatie rijdt.

Heeft u vragen of mocht u hinder ondervinden, neemt u dan contact op met ons.

info@pergamijn.org / T 0475 479 666