Opleiding of stageplaats bij Pergamijn

Ben jij op zoek naar een opleidings- of stageplaats, zodat je het vak in de praktijk leert? Dat kan bij Pergamijn.

Bekijk alle opleidingsvacatures via www.zorgnetlimburg.nl

BBL

Je kunt bij Pergamijn werken en leren tegelijkertijd, het zogenaamde BBL traject. Tijdens de BBL werk je vier dagen per week op één van de verschillende Pergamijn locaties en ga je één dag per week naar school ( ROC; Regionaal Opleidingscentrum). Gedurende het BBL traject kun je de op school opgedane kennis direct toepassen in de praktijk, je komt tijdens het leertraject in aanraking met verschillende doelgroepen om na afronding van je opleiding een vast contract te krijgen op de doelgroep waar jouw hart naar uit gaat.

Voor zij-instromers/ carriere switchers is er binnen Pergamijn mogelijkheid om de BBL te doen middels een maatwerk BBL traject, hierbij geldt dat er o.a. gekeken wordt naar je eerdere werkervaring en houden we rekening met je salaris.

Een BBL opleiding is mét baangarantie. We leiden mensen op tot:

Verzorgende IG, niveau 3

MZ, niveau 4

Verpleegkundige, niveau 4

Combi MMZ/IG

Wij betalen alle kosten van je opleiding (schoolgeld, boeken, licenties, reiskosten) en jij ontvangt een leerlingensalaris conform de cao Gehandicaptenzorg.

Jaarlijks heeft Pergamijn diverse vacatures  voor het BBL traject, deze vindt je op de website van Pergamijn óf op zorgnetlimburg.nl

BOL

Pergamijn biedt  BOL studenten de kans om op een leuke plek stage te lopen, dit doe je op een van de vele locaties. BOL studenten worden door ervaren medewerkers begeleidt gedurende het schooljaar. De BOL student komt als een frisse wind binnen een team werken en geeft mee invulling aan het leven van onze cliënten.