Vrijwilligers

Pergamijn is trots op haar vrijwilligers. Dankzij hun hulp krijgen cliënten net dat kleine beetje extra. Wil jij ook vrijwilliger worden? Je bent van harte welkom!

Vrijwiligerswerk bij Pergamijn

Als vrijwilliger kun je bij Pergamijn op diverse manieren je steentje bijdragen. Bijvoorbeeld tijdens het begeleiden van activiteiten. Dat kan in groepsverband, zoals paardrijden of het verzorgen van een soosavond. Maar ook het individueel begeiden van cliënten bij hun activiteiten kan. De mogelijkheden zijn net zo uiteenlopend als de hobby's van onze cliënten. De een gaat het liefst met jou naar de motorzaak, de ander houdt juist van hardlopen, sterrenkijken, koffie drinken. 

Ook als bezoekvriend kun je het verschil maken. In dat geval onderneem je samen me de cliënt diverse activiteiten en kom je regelmatig op visite. Je zult zien dat je samen al snel een band opbouwt. 

Vacatures en contact

Een actueel overzicht van de beschikbare vacatures voor vrijwilligerswerk bij Pergamijn vind je op de website van Zorgnet Limburg. Staat er voor jou geen passende vacature bij? Neem dan contact op met de coördinator vrijwilligerswerk via (046) 750 62 06 of (0475) 777 528.