Avonturentuin Pepinusbrug

In de Avonturentuin kunnen bewoners met ernstige meervoudige beperkingen even weg uit de dagelijkse routine en op avontuur.

Met de aanleg van een Avonturentuin op Pepinusbrug in Echt wil Pergamijn een bijdrage leveren aan een gezonder leven van bewoners met zeer ernstige meervoudige beperkingen. Het is de bedoeling dat in deze Avonturentuin speciale (speel)toestellen komen te staan die zorgdragen voor een positieve beleving. Bij het maken van het ontwerp is ook nagedacht over het stimuleren van ontmoetingen tussen de bewoners, hun familie, vrienden en begeleiders. De avonturentuin gaat mensen écht verbinden!

Download en lees de brochure:  Avonturentuin Pepinusbrug

Er is al een stevige financiële basis gelegd voor de aanleg van deze prachtige tuin. Maar er is meer nodig! We kunnen als zorgorganisatie namelijk niet meer bekostigen omdat het dan ten koste zou gaan van regulier zorggeld. Daarom vragen wij u om een vrijblijvende gift. Met uw gift draagt u niet alleen bij aan een mooiere en kleurrijke belevingswereld van mensen met een ernstig meervoudige beperking maar ook aan het leggen van de verbinding! Hoe kleurrijk uw gift is bepaalt u zelf!

Wij hopen u als donateur van de Avonturentuin te mogen begroeten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via avonturentuin@pergamijn.org.

Wilt u een donatie doen?

Dat kan op het onderstaande rekeningnummer:

IBAN bankrekeningnummer:     NL 03 ABNA 0230 9173 48

Beschrijving betaling:                 2021-0039 - Avonturentuin

Teaser avonturentuin from Evisual on Vimeo.

‘Ik ben Dani, en woon op Vosweg 4. Ik ben 15 jaar en heb door mijn medische problemen 24 uur per dag toezicht nodig. Ik ben een echt ‘buitenkind’. Ik houd van de natuur, ontdekken en de wind door mijn haren. Het gevoel vrij te zijn en te genieten van alles wat ik zie, hoor, ruik en voel heb ik nodig om me vrij te voelen. Dit maakt mijn wereld groter en gelukkiger. De avonturen/belevingstuin is voor mij ontzettend belangrijk om bij te dragen aan mijn geluksgevoel. Ik hoop dat ik snel mag genieten van alles wat deze bijzondere tuin voor mij kan betekenen. Even weg uit het dagelijkse patroon en op avontuur uit gaan.’’

Geschreven door de moeder, vanuit de ogen van haar kind.