Vrijwilligers

Pergamijn is trots op haar vrijwilligers. Dankzij hun hulp krijgen cliënten net dat tikkeltje extra. Wil jij ook vrijwilliger worden? Je bent van harte welkom!

Vrijwilligerswerk bij Pergamijn

Als vrijwilliger kun je bij Pergamijn op diverse manieren je steentje bijdragen. Jij kiest zelf wat je wil doen, op welke locatie en hoeveel tijd je kunt vrijmaken. 

Wat is er zoal te doen? Je kunt ondersteunen bij de begeleiding van een groepsactiviteit. Denk bijvoorbeeld aan creatieve activiteiten, wandelen, fietsen of paardrijden, maar net zo goed een disco.

Je kunt ook vrijwilliger zijn voor één individuele bewoner. De opties zijn net zo uiteenlopend als de hobby's van onze bewoners. De een gaat graag koffie drinken, de ander houdt van het pretpark en de kermis. Ook als bezoekvriend kun je het verschil maken.

Of misschien heb jij wel een leuke hobby en wil je die delen? Er is heel veel mogelijk en je zult zien dat je samen al snel een band opbouwt. 

Vacatures en contact

Als vrijwilliger kun je ingaan op een oproep van een cliënt of je kunt ons contacteren met jouw wens om vrijwilliger te worden. Sowieso spreken we met je af voor een intakegesprek. Dan gaan we samen op zoek naar de juiste match! 

Meer weten of je aanmelden? Neem contact op met onze coördinatoren vrijwilligerswerk: 

Joyce Quadtflieg: T 0475 77 75 28 of j.quadtflieg@pergamijn.org 

Monique Simon: T 046 750 62 06 of m.simon@pergamijn.org

Op onze website www.werkenbijpergamijn.nl vind je een vacature voor vrijwilligers met nog meer info.  

Laat me de vacature zien!