CCR op bezoek bij woning Haeselaar 91-92

Met enige regelmaat brengen de leden van onze Centrale Cliëntenraad (CCR) een bezoek aan een woning van Pergamijn. Begin juli bijvoorbeeld was de CCR te gast op Haeselaar 91-92. Ondersteuningsfunctionaris Nancy Lemmens brengt verslag uit.

"Op woensdag 29 juni bezochten CCR-lid Sil Janssen en ik Haeselaar 91-92. Op deze mooie zonnige dag werden we van harte welkom geheten door de bewoners, de teamleider en de senior begeleiders met koffie en koek. Aan de hand van foto's werden herinneringen opgehaald en gedeeld, met een lach en een traan.

Vol trots toonden de bewoners ons hun ruime kamers die voldoende privacy bieden. In de centrale ruimtes was het heerlijk koel door de aanwezige airconditioning in tegenstelling tot de slaapkamers.

Het team maakte op ons grote indruk door de ondersteuning die ze bieden, de manier waarop ze bewoners bejegenen en betrekken en de wijze waarop ze wensen en behoeften ophalen en invullen. Ze maken inspraak mogelijk. Het is duidelijk dat het team daar de laatste jaren veel in heeft geïnvesteerd. De aanwezige verwant gaf aan zeer tevreden te zijn over de begeleiding van haar broer.

Kortom: we kunnen terug kijken op een leuk en zeer geslaagd bezoek.

Bewoners en Team Haeselaar 91-92: bedankt voor jullie gastvrijheid en openheid. We hebben genoten!"