Pergamijn: een kleurrijke, unieke, dynamische en lerende organisatie

Zoek je een baan in de zorg of wil je het vak leren? Of word jij warm van vrijwilligerswerk? Ontdek onze mogelijkheden!

Werken bij Pergamijn?

Da's samen kleur geven aan het leven van onze cliënten.

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren in het leven van mensen met een verstandelijke beperking? Wil jij door goed te luisteren naar hun wensen invulling geven aan alle facetten van het leven: wonen, werken, vrije tijd, behandeling,...? 

Bij Pergamijn maak je elke dag het verschil. Je kleurt het leven van bijzondere mensen en dat maakt een baan bij ons betekenisvol. Met volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling bieden wij jou een gave loopbaan! 

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. Je vindt al onze vacatures, verhalen van collega's en meer informatie op onze werkenbij-website. 

Naar de vacatures

Leren én werken

Zoek je een stageplaats of wil je de zorg in?

Steeds meer mensen geven hun loopbaan ergens onderweg een nieuwe wending. Waarom niet kiezen voor de zorg? Werken bij Pergamijn is kiezen voor een baan met betekenis voor bijzondere mensen. Dankzij het zogenaamde BBL-traject leer je het vak én ga je gelijk (betaald) aan de slag! Een BBL-traject is met baangarantie. 

Als BOL-student vind je bij Pergamijn leuke en uitdagende stageplekken te over! Het hele schooljaar word je door ervaren medewerkers begeleid. Aarzel niet en meld je aan als stagiair! 

Vertel me meer over leren en werken!