Voorzitterswissel bij Vrienden van Pergamijn

Op dinsdag 4 april nam Roy Göttgens na 9 jaar afscheid als voorzitter van de Stichting Vrienden van Pergamijn. Toine Kerkhoff nam het stokje over.

“Ik heb een dankbare en inspirerende tijd gehad bij de Vrienden. In die tijd heeft de stichting 140.000 euro aan bijdragen mogen schenken, goed voor een heel pallet aan projecten voor de cliënten", schetst Roy trots. "Dit alles in fijne samenwerking met de zorgverleners van Pergamijn. Mij blijft de dankbaarheid van de cliënten bij. Ik ben met name verheugd, dat we als stichting kunnen bijdragen aan wat extra levensvreugde. Ik wens mijn opvolger Toine Kerkhoff evenveel plezier toe bij het toekennen van deze extra steun.”
 
Roy geeft het stokje door aan Toine Kerkhoff, die zopas nog afscheid nam als voorzitter van de CCR. “Met plezier blijf ik me inzetten voor Pergamijn, nu als voorzitter van de Vrienden. Ik kijk ernaar uit met deze groep mensen een duwtje in de rug te kunnen geven aan mooie projecten die bijdragen aan het welzijn van de cliënten. Zijn er teams met ideeën of voorstellen, dan nemen wij deze graag in overweging.” 

Zo steunde Vrienden van Pergamijn pas nog de aankoop van een gloednieuwe camera voor het Mediateam. In 2022 schonk de stichting enkele duofietsen aan bewoners van Pepinusbrug en sponsorde ze een nieuwe kweekkas voor de Maasstraat. Natuurlijk droegen de Vrienden ook een steentje bij aan de Avonturentuin. Deze en andere projecten kunnen zij ondersteunen dankzij donaties van particulieren en bedrijven, schenkingen en/of legaten van cliënten.
 
Dank je wel Roy en Toine voor jullie steun! 
 
Vrienden van Pergamijn is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie met als doel geld in te zamelen om producten en middelen aan te kunnen schaffen die bijdragen aan het welzijn van cliënten van Pergamijn. Meer info vind je op deze website.