Pergamijn uit lock down

De meeste coronamaatregelen zijn daarom niet meer nodig. Vanaf 26 juni zijn alle deuren open. Wat betekent dit voor Pergamijn?

Het vaccineren tegen corona gaat hard. Er zijn al ruim 13 miljoen prikken gezet. Bijna 5 miljoen mensen zijn nu volledig gevaccineerd, ruim 4 miljoen mensen hebben hun eerste prik gehad. Dat wil zeggen dat medio juli iedereen die gevaccineerd wil worden een eerste en vaak ook een tweede vaccinatie heeft gehad.

Deuren open
De meeste coronamaatregelen zijn daarom niet meer nodig. Vanaf 26 juni zijn alle deuren open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft. Daar waar anderhalve meter niet lukt, geldt de mondkapjesplicht.

Wat betekent dit voor Pergamijn?
Pergamijn volgt de richtlijnen van het RIVM. Er gelden dan ook geen beperkingen meer voor bezoek aan cliënten. Om te voorkomen dat er veel mensen tegelijk aanwezig zijn, vragen we u vriendelijk om van te voren even naar de groep te bellen. De anderhalve meter blijft gehandhaafd (ook de overige basisregels, zie bijlage, blijven van kracht).

Kijk voor een handig overzicht met de nieuwe richtlijnen van de Rijksoverheid in de bijlage.

Of kijk ook op de website van de Rijksoverheid