Dit was Pergamijn Winter Wonderland 2023!

Donderdag 14 en vrijdag 15 december stonden in het teken van Pergamijn Winter Wonderland 2023. Waar op donderdag de medewerker, stagiaire en vrijwilliger werd bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar, werden op vrijdag de cliënten en verwanten in het zonnetje gezet. Het terrein van locatie Pepinusbrug in Echt is op deze dagen omgetoverd tot een versierde looproute met entertainment. 

Wandeling over terrein Pepinusbrug

Door de looproute te volgen over het terrein Pepinusbrug in Echt, kwamen bezoekers op verschilldende plekken entertainment tegen. Ze konden samen met de kerstman op de arrenslee poseren voor een foto, genieten van live kerstmuziek van een kerstelf, deelnemen aan een fotosessie in de photobooth, en een optreden bijwonen van het theater netwerk AC Leyenbroek. Dit vormde een perfecte gelegenheid om onder het genot van hapjes en drankjes samen te zijn, terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar 2024.

Wensenboom

Bezoekers kregen de vraag voorgelegd: "Wat is jouw ultieme kerstgeluksmoment?" Velen deelden hun antwoorden door deze op te hangen in de kerstwensenboom. De geluksmomenten die zijn doorgegeven? Overkoepelend waren de thema’s vrede, gezondheid en liefde. De details liepen verder uiteen. Van ‘All you need is love kijken’ tot ‘samen aan het kerstdiner zitten met dierbaren’.  

Laat je collega stralen

Een vraag die gesteld is aan medewerkers. "Welke collega heeft het volgens jou echt verdiend om in het zonnetje gezet te worden en waarom?'" Het antwoord kon worden ingevuld op een 'Laat je collega stralen'-kaartje, dat vervolgens in de brievenbus van de kerstman werd gedeponeerd. Het resultaat? Enorm veel post voor de kerstman met de meest bijzondere en mooie boodschappen voor elkaar. De kerstman heeft tien kaarten uitgekozen en deze collega’s met een mooie attentie laten stralen.

Benieuwd naar hoe de dag er uit zag? Bekijk hier de sfeerimpressie!